GZ-psycholoog

Ben je psycholoog of pedagoog en wil je opgeleid worden tot gezondheidspsycholoog volwassenen & ouderen of kind & jeugd? Dan kun je bij Emergis de opleiding tot GZ-psycholoog volgen. 

"Door te blijven opleiden en ontwikkelen, blijf je op de hoogte van de laatste wetenschappelijke inzichten. Het houdt je als behandelaar scherp én helpt je jezelf verder te ontwikkelen."

GZ-psycholoog
Jouw opleiding

De opleiding tot GZ-psycholoog omvat een tweejarig fulltime programma, met cursorisch onderwijs georganiseerd door de RINO. Je doet praktijkervaring op binnen Emergis en een ketenpartner waarmee we een proeftuin mee vormen. Dit gebeurt steeds onder strikte begeleiding van een praktijkopleider, een werkbegeleider en supervisoren.
Het programma richt zich op de volgende professionele taken: psychodiagnostiek, indicatiestelling, psychologische behandelingsvormen en taken op het gebied van voorlichting, consultatie en preventie. Hierbij kan een keuze gemaakt worden tussen de differentiatie volwassenen & ouderen.
De opleiding valt onder verantwoordelijkheid van de hoofdopleider van de RINO. Meer informatie hierover vind je op: www.rinogroep.nl.

Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel: 

  • De postmaster opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog is voor psychologen, pedagogen en geestelijk gezondheidskundigen die breed inzetbaar willen zijn in de gezondheidszorg. 
  • Je beschikt over een geldige LOGO-verklaring. 
  • Minimaal 2 jaar werkervaring is gewenst. 
Jouw ontwikkeling

Als psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog (PIOG) zal je gedurende jouw opleiding op 2 verschillende werkplekken jouw praktijkervaring opdoen. Emergis maakt ook onderdeel uit van een proeftuin #opleidendoenwesamen: dit betekent dat je in je eerste jaar naar één van de ketenpartners wordt gedetacheerd. Daarmee word je opleiding nog rijker! 

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend. Als je werkt als PIOG bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Lesdagen, werkbegeleiding en supervisie vallen onder werktijd. Het collegegeld en de verplichte literatuur worden volledig vergoed.

Kom vrijblijvend kennismaken!

Ben je benieuwd naar de verschillende werkplekken op één van onze vijftig locaties, wil je jezelf opleiden en ontwikkelen in de mentale gezondheidszorg? Stuur een e-mail naar Ils de Ost, P-opleider via deost@emergis.nl. Of neem contact op met Sabrina Barten, opleidingssecretariaat via 0113 26 73 20 of barten@emergis.nl