Een leven lang werken met plezier is een leven lang leren

Om onze strategische doelstellingen te realiseren, zijn onze medewerkers onmisbaar en van vitaal belang. Zij maken het verschil. Daarom staat werken met plezier bij ons centraal. Wij geloven dat medewerkers die met plezier hun werk kunnen uitoefenen tot de beste resultaten komen. We investeren in persoonlijk leiderschap van iedere medewerker en richten daar onze ontwikkel- en leiderschapstrajecten op in. 

Door voortdurend op te leiden, te ontwikkelen, deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek en samen met anderen te werken aan een vitale arbeidsmarkt, investeren we structureel in de mentale gezondheid van Zeeland. 

Cindy, verpleegkundig specialist

Onze opleidingen

Emergis is een erkend opleidingsinstituut voor de opleiding tot psychiater, gz-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, verpleegkundige en verpleegkundig specialist ggz. Over het algemeen zijn dit meerjarige opleidingen waarbij iemand werkzaam is voor Emergis en daarbij de opleiding volgt. Om tot één van deze opleidingen te worden toegelaten wordt een solliciatieprocedure gevolgd. 

 

 

 

"Ik ga niet liegen, het is drie jaar lang keihard werken en ook persoonlijk heb ik een heel proces doorgemaakt. Maar, het is de moeite waard. Ik zou het zo weer doen. Ik ben de afgelopen drie jaar nog meer van het verpleegkundig vak gaan houden" - Cindy, verpleegkundig specialist

Opleidingen & stages

AIOS psychiatrie (start 2025)

  • Contactpersoon Martin Sielk
  • Einddatum

Opleidingen & stages

Opleidingsplaats psycholoog in opleiding tot gz-psycholoog (jeugd ggz)

  • Contactpersoon Gert Ouwersloot
  • Einddatum

Ik wil alle vacatures bekijken