Onze droom is een goede mentale gezondheid van alle inwoners van Zeeland. Wij zien dat als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Vandaag de dag kan dit alleen samen met anderen. Want, een goede mentale gezondheid is van iedereen. Als we deze droom samen met onze partners oppakken, kunnen we de komende jaren in Zeeland grote stappen maken. Werk jij mee aan onze droom? 

 

De kern van onze koers 

Om kernachtig uit te drukken waar onze koers over gaat, hebben we gekozen voor drie thema's die elkaar versterken. Ze gelden zowel voor cliënten en zijn of haar naasten, voor collega's binnen en buiten Emergis als voor onze organisatie en bedrijfsvoering. Deze thema's inspireren ons om onze droom te realiseren en brengen samenhang in alles wat we doen.  

connect

Menselijke relaties

Wij zijn experts in menselijk contact, juist ook in moeilijke tijden en complexe situaties; in onze behandeling en begeleiding én in het contact met onze samenwerkingspartners. We geloven in sociale interacties waarin mensen de vrijheid hebben om te doen wat passend is. Essentiele ingrediënten zijn verdieping, eigenheid, speelsheid en compassie.

dream

Samen grenzen verleggen

Samen met onze medewerkers, cliënten, familie en naasten en samenwerkingspartners kunnen we grenzen verleggen, bergen verzetten en op plekken komen waar we voorheen niet kwamen. Iedereen kan en weet weer iets anders. En, als het lijkt alsof er niets meer mogelijk is, vinden we samen toch weer een opening, een kans of een stap vooruit. Hoe klein ook. 

green

Gezonde toekomst

Een gezonde toekomst is een duurzame toekomst, waarin mens en natuur optimaal tot hun recht komen. In alles wat we doen, richten we ons op wat goed is voor morgen. Immers, alles wat we vandaag doen, heeft invloed op de toekomst. 

Onze koers in beeld
Sabien

Kom vrijblijvend kennismaken!

Ben je benieuwd naar de verschillende werkplekken op één van onze vijftig locaties, wil je jezelf opleiden en ontwikkelen in de mentale gezondheidszorg? Of wil je aan de slag als stagiaire of vrijwilliger? Je bent van harte welkom om met één van onze personeelsadviseurs jouw wensen te bespreken.