aan de slag bij Emergis

Ben jij tweedejaars student hbo-v en wil je de overstap maken van voltijd naar deeltijd/duaal? Of ben je reeds in het bezit van een diploma mbo-v en wil je jezelf ontwikkelen tot hbo verpleegkundige? 
Wij zijn doorlopend op zoek naar leerlingen voor de opleiding hbo-v. De opleidingstrajecten starten jaarlijks in februari (Avans) en in september (Avans én HZ). Afhankelijk van het leerjaar waarin je start, maak je kennis met verschillende afdelingen en cliëntgroepen zodat je breed wordt opgeleid in de geestelijke gezondheidszorg (ggz).

Heb je interesse om voorafgaand aan de opleiding binnen Emergis te werken? Informeer dan naar de mogelijkheden. We kijken dan op basis van jouw kennis, ervaring en de interne mogelijkheden wat we jou eventueel kunnen bieden.

“Werken in de ggz is uitdagend en afwisselend. Wat het werk zo bijzonder maakt is dat je echt een band opbouwt met de cliënten. Achter ieder ziektebeeld zit namelijk ook een persoonlijk verhaal. Waar ik voldoening uithaal is de cliënten gedurende de opname te begeleiden door de zware, maar ook mooie momenten. Herstel is soms al zichtbaar aan kleine dingen zoals een gesprekje of een glimlach."

Kim, verpeegkundige
Jouw ontwikkeling

Als leerling HBO verpleegkundige werk je aan jouw ontwikkeling door het:

  • Bieden van professionele hulp en ondersteuning aan mensen in hun woon- en leefsituaties, die door bijzondere omstandigheden, beperkingen of belemmeringen niet (volledig) zelfstandig kunnen functioneren;
  • Leveren van een bijdrage aan het behandelplan, het verpleegproces en het begeleiden, stimuleren en ondersteunen van cliënten;
  • Samenwerken met verschillende deskundigen door regelmatig te overleggen over doelen en behandelmethoden;
  • Onderhouden van contact met het netwerk van de cliënt.
Word jij onze nieuwe verpleegkundige?

Kun jij goed met mensen omgaan, heb je inlevingsvermogen, ben je flexibel en deins je niet terug voor onverwachte situaties? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren op één van onze opleidingsplaatsen. Een professioneel team van werkbegeleiders, praktijkopleiders en andere collega's staan klaar om je alle begeleiding te bieden die je nodig hebt.

Bianca, opleidingen

Kom vrijblijvend kennismaken!

Ben je benieuwd naar de verschillende werkplekken op één van onze vijftig locaties, wil je jezelf opleiden en ontwikkelen in de mentale gezondheidszorg? Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Opleidingen via opleiding@emergis.nl

Verpleegkundigen & verpleegkundig specialisten

Maatschappelijk werker ambulante behandeling Oosterschelde

  • Contactpersoon Wendy van Slooten - Dijkstra
  • Einddatum

Verpleegkundigen & verpleegkundig specialisten

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige herstelgerichte zorg - Woonhuizen en HAT

  • Contactpersoon Keira Magee
  • Einddatum

Ik wil alle vacatures bekijken