Let's meet bijeenkomst

Wil jij weten hoe het is om te werken in de mentale gezondheidszorg? Kies dan voor een stage bij Emergis. Je bent méér dan welkom! We hebben jou namelijk heel hard nodig om onze dromen te kunnen waarmaken in de toekomst. 

Let's Meet bijeenkomst

Let's Meet!

Om het samen leren te bevorderen, organiseert het opleidingsbureau voor stagiairs Verpleegkunde en Social Work de Let’s meet! bijeenkomsten. In deze bijeenkomsten ontmoet jij je collega stagiair(e)s. Je wisselt ervaringen uit, kunt vragen stellen en staat op die manier krachtiger in je stage. Ook organiseren we inspirerende gastlessen en casuïstiekbesprekingen met iedere keer een ander thema. 

Wat kun je van ons verwachten?

Binnen onze organisatie bieden we volop stagemogelijkheden voor diverse MBO, HBO en WO opleidingen, zoals: 

 • Verpleegkunde 
 • Social Work
 • Ervaringswerker
 • Zorgprofessional
 • Psychologie
 • Pedagogiek
 • Administratief
 • ICT
 • Communicatie
 • HR
 • Economie

Tijdens je stage krijg je persoonlijke begeleiding door deskundige en betrokken werkbegeleiders met dezelfde beroepsachtergrond. Je begeleider(s) zijn goed op de hoogte van de te behalen beroepscompetenties en stemmen daar hun begeleiding en ondersteuning op af. Ze staan in nauw contact met de opleidingsinstituten. Er is volop ruimte om te ontwikkelen, we beantwoorden graag je vragen, begeleiden je bij je opdrachten en stimuleren je ontwikkeling als professional. Bij ons staat leren voorop! 

Je bent altijd onderdeel van het team en je leert relevante vaardigheden in het kader van jouw opleiding. Kortom; we stomen je klaar voor je toekomstige baan!

 

Stageplaatsen

Onze organisatie bestaat uit verschillende zorgonderdelen en afdelingen. Elke afdeling heeft zijn eigen doelen, specialisme en werkwijze. Kortom, er is altijd een afdeling die past bij jouw opleidingsrichting, kwaliteiten, persoonlijkheid en leervragen. 

Daarnaast hebben we twee leerafdelingen. Deze afdelingen worden gerund door leerlingen en stagiaires met de (werk)begeleiding op de achtergrond. Studenten leren samen en wekelijks is er een leermiddag waarbij vraagstukken uit de praktijk centraal staan. Daarnaast is er ruimte voor intervisie met medestudenten waarin jullie samen dieper ingaan op een situatie uit de praktijk.
 

Erkend leerbedrijf

Emergis is een erkend leerbedrijf bij de Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en we bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO GGZ. We hebben een vakbibliotheek waar jij de juiste (theorie)boeken kunt vinden en een uitgebreid aanbod aan e-learnings. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om relevante klassikale trainingen te volgen. Zo vergroot jij je kennis en vaardigheden. 

Stage lopen bij Emergis

Enthousiast geworden?

Bekijk de stagemogelijkheden op onze vacaturepagina en solliciteer!  

Laat ons je motivatie weten, de voorkeur voor een eventuele afdeling, stageperiode, opleidingsachtergrond en leerjaar. Het opleidingsbureau bekijkt jouw sollicitatie en stuurt deze door naar de betreffende afdeling(en). De afdeling bepaalt of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek kunnen jullie van beide kanten ontdekken of er een match is!

Stagiairs van de MBO-opleiding Zorgprofessional en HBO-opleiding Verpleegkunde worden via Fluenz toegewezen en hoeven niet te solliciteren.