Let's meet bijeenkomst

Heb je interesse in een stage bij Emergis? Je bent van harte welkom!
Wij bieden volop stagemogelijkheden waarbij we je écht uitdaging bieden. Je bent onderdeel van het team en je leert relevante vaardigheden in het kader van jouw opleiding. Kortom; we stomen je klaar voor je toekomstige baan!
Wij bieden stagemogelijkheden voor diverse MBO, HBO en WO opleidingen, zoals: verpleegkunde, Social Work, Ervaringswerker, zorgprofessional, Psychologie, Pedagogiek, administratief, ICT, communicatie, HR, Economie enzovoort. 

Wat kun je van ons verwachten?

Tijdens je stage bieden wij je goede, persoonlijke begeleiding door onze deskundige en betrokken werkbegeleiders met dezelfde beroepsachtergrond. Je begeleider(s) zijn goed op de hoogte van de te behalen beroepscompetenties en stemmen daar hun begeleiding en ondersteuning op af. Ze staan in nauw contact met de opleidingsinstituten. 
Er is ruimte om te ontwikkelen, we beantwoorden graag je vragen, begeleiden je bij je opdrachten en stimuleren je ontwikkeling als professional. Bij ons staat leren voorop! 

Erkend leerbedrijf

Emergis is een erkend leerbedrijf bij de Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en we bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO GGZ. We hebben een vakbibliotheek waar jij de juiste (theorie)boeken kunt vinden en een uitgebreid aanbod aan e-learnings. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om relevante klassikale trainingen te volgen. Zo vergroot jij je kennis en vaardigheden. 

Stage lopen bij Emergis

Enthousiast geworden?

Bekijk de stagemogelijkheden op onze vacaturepagina en solliciteer! 

Laat ons je motivatie weten, de voorkeur voor een eventuele afdeling, stageperiode, opleidingsachtergrond en leerjaar. Het opleidingsbureau bekijkt jouw sollicitatie en stuurt deze door naar de betreffende afdeling(en). De afdeling bepaalt of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek kunnen jullie van beide kanten ontdekken of er een match is!

N.B. stagiairs van de MBO-opleiding Zorgprofessional en HBO-opleiding Verpleegkunde worden via Fluenz toegewezen en hoeven niet te solliciteren.