Volg je een voltijd studie? Dan ben je van harte welkom om je stageperiode te doorlopen bij Emergis. Ieder jaar bieden we tientallen stageplaatsen aan voor verschillende zorgopleidingen. Te denken valt aan verpleegkunde, social work, ervaringswerker en medewerker maatschappelijke zorg. Maar we bieden ook stageplaatsen aan leerlingen van de opleidingen Communicatie, HR, Economie of ICT. 

Stage lopen bij Emergis

Stage lopen bij Emergis

Tijdens je stage kun je rekenen op de professionele begeleiding van onze werkbegeleiders en vanuit de afdeling Opleidingen. Wij zijn als organisatie een erkend leerbedrijf bij de samenwerking beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). 

Leerafdeling 
Bij Emergis hebben we twee leerafdelingen. Deze afdelingen worden gerund door leerlingen en stagiaires met de (werk)begeleiding op de achtergrond. Studenten leren samen en wekelijks is er een leermiddag waarbij vraagstukken uit de praktijk centraal staan. Daarnaast is er veel ruimte voor intervisie met medestudenten waarin jullie samen dieper ingaan op een situatie uit de praktijk.